Бившият главен прокурор Иван Гешев коментира темата с охраната на Бойко Борисов Бойко

...
Бившият главен прокурор Иван Гешев коментира темата с охраната на Бойко Борисов Бойко
Коментари Харесай

Гешев: Срещу Борисов атентат ли е извършен, та има такава тежка охрана от НСО и жандармеристи

Бившият основен прокурор Иван Гешев коментира тематиката с защитата на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

" С изненада разбирам, че с изключение на дежурното наличие на НСО къщата на Бойко Борисов се охранява и от жандармеристи. Как въобще може да бъде обяснено всичко това с изключение на с терзанието на Борисов от националната обич? ", попита реторично, който основа гражданското съдружие " Справедливост за България " и даде поръчка за присъединяване в политиката.

" Както е известно, аз се отхвърлих от защитата на НСО макар осъществения опит за убийство на основен прокурор за първи път в историята на България ", съобщи той.

" Срещу Борисов атентат ли е осъществен, та има такава тежка защита? Да не би жандармерията да пази имунитета му, от който той сякаш се бил отказал? Къде е отводът му от имунитет, в кое шкафче го е скрил ръководителят на парламента Росен Желязков и не го позволява до гласоподаване в пленарна зала? А може би го пазят, до момента в който бъдат заметени следите по делото “Барселонагейт ”? ", пита още той.

И задава още един въпрос: " И за какво обедняващият български народ би трябвало да заплаща от джоба си за страховете и проблемите на един народен представител? ".

Той приканва Борисов да даде отговор на народа по всички тези въпроси, само че изрази подозрение да го направи. " Той е привикнал да се регистрира на друго място ", приключва.

От своя страна водачът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви по-рано: „ Ако нещо ме тормози, то е кой ми следи къщата и с каква цел. Защо моят дом продължава да е под наблюдаване на мутрите ”, разяснява още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР